Вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме в цей день було офіційне повідомлення про завершення будівництва саркофагу над зруйнованим у результаті вибуху четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС. Цього дня ми всі віддаємо шану тим, хто захистив увесь світ від наслідків катастрофи.

З цієї нагоди сьогодні відбулися урочистості, в ході яких вшанували героїв-чорнобильців, що ціною свого життя і здоров’я рятували нас від масштабної катастрофи.

Участь у заході взяли голова районної ради Михайло Сімашкевич, заступник голови районної державної адміністрації Аракел Межлумян, голова Кам’янець-Подільської районної громадської організації «Чорнобиль» Микола Малайдах. За мужність і героїзм, самовіддані дії, високопрофесійне виконання службового обов’язку учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Бойчука Василя Володимировича – ліквідатора I категорії с. Мукша Китайгородська, Урсакі Валерія Леоновича – ліквідатора II категорії с. Жванець, Кирилюка Миколу Степановича – ліквідатора I категорії,  с. Гуменці, Герасимчука Миколу Миколайовича – ліквідатора II категорії, с. Жванець, Площука Бориса Васильовича – ліквідатора I категорії, смт. Стара Ушиця нагородили грамотами від районної ради та районної державної адміністрації.